M/M Thai/Kickboksen

 Bij M/M STRAATSPORT staat de ontwikkeling van elk individu centraal. De kernwaarden van plezier, respect, discipline, doorzettingsvermogen en persoonlijke aandacht vormen de basis van onze kickbokstrainingen. Het doel van onze trainingen is niet alleen om de fysieke conditie en kracht te verbeteren, maar ook om zelfbeheersing, zelfverdediging en zelfvertrouwen te vergroten.

Onze groepslessen zijn zo ontworpen dat ze toegankelijk zijn voor deelnemers van alle niveaus. Of je nu een beginner bent of meer ervaring hebt, onze trainers zorgen ervoor dat je het maximale uit jezelf haalt. Veiligheid en respect voor elkaar zijn altijd prioriteit, en onze ervaren trainers houden voortdurend toezicht om een veilige en ondersteunende omgeving te garanderen.

We geloven in het belang van positieve energie en het stimuleren van zelfvertrouwen bij kinderen. Elk kind dat bij ons traint, wordt aangemoedigd om zijn of haar eigen potentieel te ontdekken en te benutten. Ons doel is om elk kind meer zelfvertrouwen en geloof in eigen kunnen te geven, terwijl we tegelijkertijd de waarden van veiligheid, discipline, respect en plezier in de sport overbrengen.

Bij M/M STRAATSPORT is ieder kind een kampioen, want we geloven dat succes niet alleen wordt gemeten in winnen, maar ook in persoonlijke groei en ontwikkeling.

Voor meer informatie klik op onderstaande onderwerpen

  


 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram