Kick-Boks Fit 

Bij de Kick-Boks Fit training voor jeugd vanaf 9 jaar combineren we het mooiste van het kickboksen, boksen en bootcampen. Het zal hier niet alleen draaien om de basis technieken van de vechtsporten zelf maar juist als geweldig cardio middel om te trainen. Elke keer ga je even krachtig aan het werk met leuke uitdagende combi’s van het kick-boksen en bootcamp. Dit alles zorgt elke keer weer voor full body workout waardoor je lekker allround fit wordt. 

Wij streven ernaar dat jij plezier hebt tijdens het trainen. Wanneer jij plezier hebt tijdens het sporten volgt het resultaat vanzelf. Samen trainen is bewezen effectiever omdat je elkaar kunt oppeppen. Wat je doelen ook zijn, samen zullen wij deze
behalen! Goed voor elk kind die hun kracht en uithoudingsvermogen willen verbeteren.

Met ons team willen wij elk kind die bij ons traint meer zelfvertrouwen geven en geloof in eigen kunnen. Hiernaast staan veiligheid, discipline, respect en sportplezier bij ons hoog in het vaandel. En kinderen moeten bij ons hun energie positief kwijt kunnen. Bij ons is niet één kind kampioen maar alle kinderen die bij ons trainen zijn kampioenen!

Voor een kennismakings training dien je een e-mail te sturen naar info@mmstraatsport.nl. 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram