Kick-Boks Fit 

 Bij onze Kick-Boks Fit training voor jeugd vanaf 9 jaar combineren we de beste aspecten van kickboksen, boksen en bootcamp. Hier draait het niet alleen om het aanleren van de basis technieken van de vechtsporten, maar vooral om een geweldige cardio workout. Elke sessie biedt uitdagende combinaties van kick-boksen en bootcamp, waardoor je telkens een full body workout krijgt en allround fit wordt.

Plezier staat centraal in onze trainingen. We geloven dat plezier hebben tijdens het sporten leidt tot betere resultaten. Samen trainen is bewezen effectiever, omdat je elkaar kunt motiveren. Wat je doelen ook zijn, we zullen samenwerken om ze te bereiken. Onze trainingen zijn geschikt voor elk kind dat zijn kracht en uithoudingsvermogen wil verbeteren.
Ons team is toegewijd aan het vergroten van het zelfvertrouwen en geloof in eigen kunnen van elk kind dat bij ons traint. Veiligheid, discipline, respect en sportplezier staan bij ons hoog in het vaandel. We bieden een omgeving waarin kinderen hun energie positief kunnen uiten. Bij ons is niet één kind kampioen, maar alle kinderen die bij ons trainen zijn kampioenen!

Voor een kennismakings training dien je een e-mail te sturen naar info@mmstraatsport.nl. 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram