Ouder en kind kickboksen vanaf 4 jaar

 Ouder en kind kickboksen bij M/M STRAATSPORT biedt een geweldige gelegenheid om samen met je zoon of dochter actief bezig te zijn en tegelijkertijd plezier te hebben. In onze lessen draait alles om het delen van beweging, uitdagingen aangaan en samen trainen, terwijl we de basis van het kickboksen op een leuke en toegankelijke manier aanleren.

De focus ligt op spelenderwijs leren, energie kwijtraken, samenwerken en vooral genieten van de ervaring. Zowel ouder als kind worden begeleid bij het aanleren van verschillende technieken, waaronder trappen, stoten, verdedigingstechnieken en het ontwikkelen van motorische vaardigheden. Onze programma's zijn flexibel en worden aangepast aan het niveau van zowel het kind als de ouder die meedoet. Of je nu al ervaring hebt met kickboksen of helemaal nieuw bent, onze trainingen zijn geschikt voor alle niveaus.

Als een ouder of verzorger niet in staat is om aanwezig te zijn bij de training, kan het kind ook worden vergezeld door een volwassene van minimaal 18 jaar oud, zoals een oom, broer of andere vertrouwde volwassene. We hechten veel waarde aan de veiligheid en het welzijn van alle deelnemers, en daarom vragen we dat kinderen alleen worden vergezeld door volwassenen die hen kunnen begeleiden tijdens de training.

Onze ouder en kind kickbokstrainingen zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar oud, en bieden een geweldige kans voor quality time en gezamenlijke activiteit tussen ouder en kind.

 

Voor een kennismakings training dien je een e-mail te sturen naar info@mmstraatsport.nl.


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram