EMS Ervaringen

Naam: Daisy
EMS ervaring: EMS Step training

"EMS workout doe ik nu ongeveer 3 maanden! Ik merk echt verschil in alles van mijn lichaam. Spierkracht en uithoudingsvermogen zijn echt omhooggegaan! De workout is echt heel leuk! Het EMS pak zit heerlijk en door de verschillende intensiviteits mogelijkheden kan je zelf bepalen wat jij zelf fijn vind. Monique maakt van de les echt een feestje!! Ik ben sporten echt weer leuk gaan vinden!"


Naam: Debbie
EMS ervaring: EMS Step training

"Ik doe nu al een tijdje EMS steps en waar ik bij vorige sporten op den duur beetje uitgekeekt raakte en minder gemotiveerd.....is dat bij EMS juist het tegenovergestelde! De eerste keer in "het pak" was het al een complete workout om het aan te krijgen zo strak. En zodra de impulsen aangaan voelt het wat onwennig. Maar zodra je gaat beginnen met de workout (welke 20 minuten duurt) sta je echt versteld hoe je lijf erop reageert. Ik heb nog nooit ZO gezweten en stuk gegaan als die 20 minuten steppen. Je lichaam traint door de impulsen vanuit het pak dubbel zo hard. En naarmate ik het langer doe merk je gewoon verschil in spierkracht, gewicht, uithoudingsvermogen en ja....zelfs in de strakheid van je huid! Na elke training hebben we een peilmoment op de weegschaal en de resultaten zijn er (bij ons allemaal)! Elke week is een feestje om naar die les te gaan, niet alleen door de lekkere training maar ook door de enorme gezelligheid en motivatie in onze groep!"


Naam: Erica
EMS ervaring: EMS Kickboks-Bootcamp training

“Ik heb altijd al geworsteld met mijn gewicht, diëten en sporten. Ik hield het altijd maar even vol. Ik sport nu al enige tijd mee met de les "Glove Workout" op zondagochtend. Dit is een uur knallen met een dames groep. Het is een super leuke groep en we lachen met zijn allen maar trainen ook elke week keihard! Ik ga met plezier elke zondag naar onze sportgroep toe en vindt het sporten nu zelfs leuk!
Op aanraden van een vriendin ben ik begonnen met weight watchers. En M/M Straatsport kwam toen met een nieuwe workout namelijk EMS training. 20 minuten knallen in een EMS pak. Ik heb eerst een proefles gedaan en was meteen verkocht. We zijn nu 3 maanden verder en het resultaat mag er zijn! Min 13 kilo, mijn cellulitis is zo goed als bijna weg ,zit strakker in mijn vel, veel meer uithoudingsvermogen en toename van mijn spieren💪🏻
Ik sport nu bij M/M StraatSport elke zondagochtend bij de Glove Workout groep. En op woensdag doe ik EMS training met het EMS pak. Elke week ga ik met een goed gevoel naar huis en vindt het sporten nu gewoon echt leuk!”
Monique en Matthijs bedankt voor jullie fijne lessen en jullie zorgen ervoor dat ik elke training alles uit mij zelf haal💪🏻"


Naam: Shaïsta
EMS ervaring: EMS Step training

"Sinds ik ben begonnen met EMS Bodysuit/ workout merk ik dat me huid veel strakker wordt en de cellulitis die verminderen. Ik merk ook veel resultaat ik mijn boven armen wat normaal moeilijker gaat bij mij.
Daarnaast gaat mijn vetpercentage omlaag en spiermassa omhoog! Je bent 20 minuten bezig maar ik heb daarna het gevoel alsof ik langer bezig ben geweest. Een echte aanrader!!!!"


 


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram