EMS Ervaringen

Naam: Esther
EMS ervaring: EMS Fitness-(Kick)Boks

"Sinds 3 weken ben ik begonnen aan EMS Fitness-kickboksen, zelf doe ik aan 1.5 uur kickboksen in de week en touwspringen." 

"Nadat ik de eerste keer geweest was merkte ik dat mijn conditie zeker niet optimaal was! Ik train normaal met tussenposes, uitleg en knallen. Maar nu 20 minuten doorknallen was toch even anders dan ik gewend was! Je merkt dat je nog meer 'moeite' moet doen en dus zwaarder is om de oefeningen te doen in een korte tijd!"

"Ik vind dit een super combi om zo mezelf weer tot een hogere level te zetten in het sporten, ik ben straks erg benieuwd naar de resultaten👊en het is ook nog eens een super gezellige les😉"


Naam: Mirella
EMS ervaring: EMS Fitness-(Kick)Boks

"Vorig jaar ben ik gestart bij M/M Straatsport met de Glove training op zondag. Een gezellige groep dames die gemotiveerd een work-out volgen van Monique. Wat een positiviteit, gezelligheid en sportiviteit tijdens deze training. Dus mijn vaste trainingsdag was geborgd!"

"Ik wilde graag een 2e keer trainen in de week en sprak een aantal dames in de groep over de EMS-training kickboks bootcamp die M/M Straatsport ook aanbiedt. Zij waren zeer enthousiast, dus ik vroeg aan Monique of er nog plek was. En dat was er!"

"De eerste training begon met een goede instructie en informatie over o.a. het pak met elektroden. Toen het pak aantrekken met de gel.. poeh, dat was even wennen. Maar toen ik het pak eenmaal aangetrokken had en de booster had gekoppeld, kon ik de hoogte van de percentages instellen van de spiergroepen die ik wilde trainen. Dat is zo fijn, want sommige spiergroepen hebben nou eenmaal wat meer training nodig😉. Maar na 4 maanden zie ik al resultaat. De broeken zitten al losser en de billen zijn strakker. Zijn al die squads en burpees toch ergens goed voor."

"Ik ga elke week met veel plezier naar de lessen. We zijn een leuke groep en al best hecht met elkaar. We motiveren elkaar en de training die wij krijgen, wordt door Matthijs gegeven. Hij drijft ons tot het uiterste, zodat we ook echt alles uit onszelf halen."

"Na afloop nog even wegen en vergelijken met de keer daarvoor. Monique geeft hierbij advies en zo heb je dus eigenlijk het complete pakket! We streven naar die summerbody😅."

"Kom een proefles proberen en wij EMS-ers delen graag onze ervaringen."


Naam: Wendy
EMS ervaring: Step training

"Nooit werd ik blij van sporten, totdat ik de EMS training ben gaan doen! Wat een uitvinding, 20 minuutjes sporten en met effect! Super leuk clubje meiden en door wie en hoe de les gegeven wordt maakt dat ik elke week weer met super veel zin naar de les toe ga!!"


Naam: Nathalie
EMS ervaring: Fitness-(Kick)Boks training

"Hoi ik ben Nathalie,
En ik wil graag mijn ervaring met jullie delen over de EMS lessen die ik wekelijks volg. Een jaar geleden was ik opzoek naar nieuwe uitdaging maar ik wist nog niet precies wat. Wat ik wel wist is dat ik opzoek was naar een groepsles en niet naar een sportschool. Tijdens het zoeken kwam ik bij M/M StraatSport terecht en ben daar 1x in de week op zondag begonnen bij de Glove WorkOut groep."

"In april kwam M/M met iets nieuws EMS lessen. Het waren pittige lessen van 20 minuten waarbij je in een pak met impulsen sport waarbij je zelf bepaald hoe hoog je jou intensiteit zet. Voluit knallen maar ik was gelijk enthousiast en al snel zag ik verandering. Ik ben een flink aantal kilo's kwijt, mijn conditie is veel beter geworden en mijn huid is veel strakker vooral bij mijn benen en billen."

"Maar vooral complimenten naar Matthijs en Monique die een grote rol spelen in het plezier dat ik ervaar bij het sporten, ze zijn altijd positief en zorgen dat elke les anders is. En we hebben een ontzettend leuke groep hierdoor ga ik nooit met tegenzin sporten."

"Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren met mijn verhaal en ik zou zeggen kom gezellig een proefles meedoen."


Naam: Daisy
EMS ervaring: EMS Step training

"EMS workout doe ik nu ongeveer 3 maanden! Ik merk echt verschil in alles van mijn lichaam. Spierkracht en uithoudingsvermogen zijn echt omhooggegaan! De workout is echt heel leuk! Het EMS pak zit heerlijk en door de verschillende intensiviteits mogelijkheden kan je zelf bepalen wat jij zelf fijn vind. Monique maakt van de les echt een feestje!! Ik ben sporten echt weer leuk gaan vinden!"


Naam: Debbie
EMS ervaring: EMS Step training

"Ik doe nu al een tijdje EMS steps en waar ik bij vorige sporten op den duur beetje uitgekeekt raakte en minder gemotiveerd.....is dat bij EMS juist het tegenovergestelde! De eerste keer in "het pak" was het al een complete workout om het aan te krijgen zo strak. En zodra de impulsen aangaan voelt het wat onwennig. Maar zodra je gaat beginnen met de workout (welke 20 minuten duurt) sta je echt versteld hoe je lijf erop reageert. Ik heb nog nooit ZO gezweten en stuk gegaan als die 20 minuten steppen. Je lichaam traint door de impulsen vanuit het pak dubbel zo hard. En naarmate ik het langer doe merk je gewoon verschil in spierkracht, gewicht, uithoudingsvermogen en ja....zelfs in de strakheid van je huid! Na elke training hebben we een peilmoment op de weegschaal en de resultaten zijn er (bij ons allemaal)! Elke week is een feestje om naar die les te gaan, niet alleen door de lekkere training maar ook door de enorme gezelligheid en motivatie in onze groep!"


Naam: Erica
EMS ervaring: EMS Fitness-(Kick)Boks training

“Ik heb altijd al geworsteld met mijn gewicht, diëten en sporten. Ik hield het altijd maar even vol. Ik sport nu al enige tijd mee met de les "Glove Workout" op zondagochtend. Dit is een uur knallen met een dames groep. Het is een super leuke groep en we lachen met zijn allen maar trainen ook elke week keihard! Ik ga met plezier elke zondag naar onze sportgroep toe en vindt het sporten nu zelfs leuk!
Op aanraden van een vriendin ben ik begonnen met weight watchers. En M/M Straatsport kwam toen met een nieuwe workout namelijk EMS training. 20 minuten knallen in een EMS pak. Ik heb eerst een proefles gedaan en was meteen verkocht. We zijn nu 3 maanden verder en het resultaat mag er zijn! Min 13 kilo, mijn cellulitis is zo goed als bijna weg ,zit strakker in mijn vel, veel meer uithoudingsvermogen en toename van mijn spieren💪🏻
Ik sport nu bij M/M StraatSport elke zondagochtend bij de Glove Workout groep. En op woensdag doe ik EMS training met het EMS pak. Elke week ga ik met een goed gevoel naar huis en vindt het sporten nu gewoon echt leuk!
Monique en Matthijs bedankt voor jullie fijne lessen en jullie zorgen ervoor dat ik elke training alles uit mij zelf haal💪🏻"


Naam: Shaïsta
EMS ervaring: EMS Step training

"Sinds ik ben begonnen met EMS Bodysuit/ workout merk ik dat me huid veel strakker wordt en de cellulitis die verminderen. Ik merk ook veel resultaat ik mijn boven armen wat normaal moeilijker gaat bij mij.
Daarnaast gaat mijn vetpercentage omlaag en spiermassa omhoog! Je bent 20 minuten bezig maar ik heb daarna het gevoel alsof ik langer bezig ben geweest. Een echte aanrader!!!!"


 


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram