M/M StraatSport Shop


M/M StraatSport Shop

Sport en lifestyle artikelen kopen doe je bij M/M StraatSport Shop! Bij M/M StraatSport Shop bestel je gemakkelijk alle sport artikelen die je maar nodig hebt. Wij bieden je een breed assortiment van kwalitatief hoogwaardige producten.

EMS Bodysuit dames en heren

Electrical Muscle Stimulation (EMS, elektrische spiersimulatiesysteem) training is een zeer effectieve vorm van trainen die spiergroei bevordert door gerichte spierstimulatie.

Kids kickboksartikelen

Hier vind je een overzicht van kickboks artikelen speciaal voor kinderen. Het is van groot belang dat kinderen trainen met de juiste kickboks spullen.

Kickbokshandschoenen

Goede bokshandschoenen zijn essentieel voor een goede (kick)boks prestatie. Het kiezen van het juiste paar bokshandschoenen is een van de belangrijkste dingen. (Kick)boksen is een van de meest intensieve sporten waar goede bescherming heel belangrijk is.

Scheenbeschermers

Voor het kickboksen zijn scheenbeschermers net zo belangrijk als de (kick)bokshandschoenen. Scheenbeschermers voorkomt blessures aan het scheenbeen, de wreef en daarnaast beschermen ze je ook tegen de tegenstander.

Gebitsbeschermers

Een gebitsbeschermer is een van de belangrijkste onderdelen bij het (kick)boksen. Een bitje zorgt ervoor dat je kaken recht op elkaar blijven staan. Als je een stoot op je kaak krijgt met geopende mond dan kan dat hele vervelende gevolgen hebben. Bitjes zijn er in verschillende uitvoeringen. Je hebt een Junior en een Senior bitje.

Bandage/Binnenhandschoen met bandage

De bandages/binnenhandschoen zijn onmisbaar voor iedereen die aan boksen/kickboksen doet. Bandages bieden versteviging aan je pols, vingers, knokkels en hand bij boksen en andere vechtsporten. De Bandages hebben een allemaal een duimlus.

Kruisbescherming

Ze beschermen de edele delen tijdens het beoefenen van een vechtsport en zijn dan ook een van de meest belangrijke vechtsport spullen die je in huis moet halen. In deze kruisbescherming categorie vind je een uitgebreid aanbod van kruisbeschermers van alle grote merken.

Hoofdbescherming

Hoofdbescherming wordt gebruik om blessures aan het hoofd te voorkomen.

Enkelsokken

Enkelsokken worden veelal gebruikt voor kickboksen, om meer grip te krijgen en uitglijden te voorkomen. Tevens zijn ze ter versteviging van de enkels.

Sporttasssen

Op zoek naar een vette sporttas? Alles wat je nodig hebt tijdens jouw work-out past in één van onze sporttassen.

Kleding

De beste fightgear producten voor de beste prijs.

Sport benodigdheden

Op zoek naar kickboks of boks spullen? Al onze kickboks/boks spullen zijn van de beste prijs-kwaliteit. Alles voor jouw sport.


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram