Mini kickboksen vanaf 5 jaar

Onze mini kickboks trainingen zijn speciaal voor de kinderen vanaf 5 jaar. Kinderen worden door het beoefenen van kickboksen weerbaarder. Ze leren hoe ze op de juiste manier met elkaar dienen om te gaan, worden gedisciplineerder, helpt bij zelfvertrouwen te ontwikkelen en het draagt bij aan hun persoonlijke groei. Mini kickboksen verbeterd onder andere het motoriek en het coördinatievermogen. Ook wordt de kinderen al vroeg geleerd hoe je respectvol met elkaar kan omgaan.

De nadruk bij het "mini kickboksen" ligt natuurlijk op plezier maken, met andere kinderen samen te werken en het krijgen van persoonlijke aandacht. Tijdens onze mini kickboks trainingen schenken wij aandacht aan techniek, coördinatie en conditie. Natuurlijk leer je tijdens de trainingen verschillende stoot-, trap- en knietechnieken. Ook worden er oefeningen in spelvorm gedaan.

Met ons team willen wij elk kind die bij ons traint meer zelfvertrouwen geven en geloof in eigen kunnen. Hiernaast staan veiligheid, discipline, respect en sportplezier bij ons hoog in het vaandel. En kinderen moeten bij ons hun energie positief kwijt kunnen. Bij ons is niet één kind kampioen maar alle kinderen die bij ons trainen zijn kampioenen!

Voor een kennismakings training dien je een e-mail te sturen naar info@mmstraatsport.nl.
 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram