Jeugd Thai/Kickboksen 

Bij de Thai/kickboksen trainingen gaan wij gezamelijk aan de slag met de basistechnieken, verdedigingstechnieken, combinaties, tactieken en conditiedrills. Waarbij de kracht van het samenwerken, het leren en het herhalen van oefeningen centraal zullen staan. Na elke training zul je vorderingen maken op zowel technisch als conditioneel vlak. En leer je tijdens deze trainingen dus verschillende stoot-, trap-, knie-, clinch- en elleboogtechnieken. Ook worden er spier verstevigende oefeningen gedaan.

Wij streven ernaar dat jij plezier hebt tijdens het trainen. Wanneer jij plezier hebt tijdens het sporten volgt het resultaat vanzelf. Samen trainen is bewezen effectiever omdat je elkaar kunt oppeppen. Wat je doelen ook zijn, samen zullen wij deze 
behalen! Ook goed voor beginners en gevorderden die hun kracht en uithoudingsvermogen willen verbeteren. 

Met ons team willen wij elk kind die bij ons traint meer zelfvertrouwen geven en geloof in eigen kunnen. Hiernaast staan veiligheid, discipline, respect en sportplezier bij ons hoog in het vaandel. En kinderen moeten bij ons hun energie positief kwijt kunnen. Bij ons is niet één kind kampioen maar alle kinderen die bij ons trainen zijn kampioenen!

Voor een kennismakings training dien je een e-mail te sturen naar info@mmstraatsport.nl.
 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram