Werkwijze

Wat is onze werkwijze?
De eerste afspraak is een intakegesprek. Tijdens dit gesprek van een uur bespreken we jouw doelen, leefstijl en valkuilen. Ik doe een aantal metingen en berekeningen om te zien waar je nu staat. Vervolgens ga jij een eetdagboek voor 1 week bijhouden, zodat ik in de volgende consult kan zien wat goed gaat en wat beter kan. Stap voor stap werken we naar een beter voedingspatroon, zonder dat je op een dieet wordt gezet of honger moet lijden.

Hoewel voeding een grote rol speelt bij het behalen van een gezond gewicht, zijn er ook andere bepalende factoren zoals: stress, slaap en een gezonde relatie met eten (emotie eten). Voor blijvend resultaat bespreken we ook die onderwerpen en zullen we die ook behandelen. Een gezond en fit lichaam heeft meer dan alleen de juiste voeding nodig, daarom ben ik voor deze aanpak.

Kennismakingsgesprek
Telefonisch 20 minuten

Intake
Om jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden hebben wij wat informatie van jou nodig. Je krijgt van ons een aantal vragen zodat wij jouw voedingsschema volledig kunnen personaliseren. Hierbij kan je denken aan je doel, tijdsbestek, allergieën en andere voorkeuren. Dit maakt het voedingsplan duurzaam en persoonlijk zodat je het langdurig vol kan houden en de beste resultaten bereikt. 


Afzeggen
Een afspraak afzeggen kan altijd, maar doe dit wel minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.


E-mailen
Bellen
Instagram