Gewichtsafname

Steeds meer mensen hebben last van overgewicht. 

We weten dat crashdiëten niet werken, maar toch kiezen we daar steeds weer voor. Een crash dieet is niets meer dan jezelf uithongeren en daarom is het begrijpelijk dat er na het diëten een periode van verwennen aanbreekt. Omdat je bij een dieet niet leert wat gezonde en normale voedingsgewoonte zijn, vind je houvast bij oude slechte gewoonten waardoor je weer aankomt. En dan begint de frustratie en het jojo effect.

Deze vicieuze cirkel, jojoën, dien je te doorbreken. Niet meer jojoën maar geniet van het leven. Jezelf niets ontzeggen en niet aankomen. Dat is de oplossing. Af en toe snoepen of een patatje eten hoort bij het leven en hoeft niet meteen zondigen te heten.

Wij helpen je graag ontdekken hoe fijn het is om een nieuwe gezonde levensstijl te vinden. Met een voedingsadvies dat is afgestemd op jouw leven en jouw voorkeuren. Wij zullen jouw coach zijn want ook jij kan afvallen door gezond en normaal te eten en een gezond gewicht behouden. Laten wij samen het leven wat makkelijker en plezieriger maken!

Coaching
Niet alleen wat je doet met je voeding, maar ook alles daarbuiten, heeft invloed op jouw gezondheid. Hoe leef je gezond en hou je dat vol? Wij zijn hier om jou te helpen en te adviseren. Wij luisteren, inspireren en motiveren jou om de beste versie van jezelf te worden. 
E-mailen
Bellen
Map
Instagram