Voedingsdeskundige

Wij begeleiden mensen met gewichtsproblemen en/of voedingsvraagstukken die naar een gezond eet- en leefpatroon willen leven. Naast het adviseren over voeding, begeleiden en motiveren wij de mensen bij gedragsverandering op gebied van voeding, bewegen en leefstijl.

Voeding en leefstijl hebben een grote invloed op hoe we ons voelen en hoe we eruit zien. Dat gevoel en beeld van onszelf is niet altijd zoals we zouden willen. Bovendien zorgt slechte voeding en een ongezonde leefstijl voor allerlei lichamelijke klachten. Hoewel we goed weten wat er beter moet, kan het lastig zijn onze slechte gewoonten te veranderen. Een beetje hulp kan dan het verschil maken.

Wij bieden persoonlijke begeleiding aan wie wil afvallen, zijn of haar leefstijl wil verbeteren, of lichamelijk klachten door slechte voeding en/of overgewicht wil aanpakken. Wij geloven niet in diëten, maar wij kijken naar jou en helpen je . Wat past bij jou, wat zijn jouw valkuilen, hoe ziet jouw leven eruit en waarvan krijg jij een goed gevoel. Gaandeweg krijg je meer energie, voel je je fitter en zit je lekkerder in je vel om maximaal te genieten van het leven. Momenteel volg ik de opleiding Gewichtsconsulent met specialisatie sport.

Wil je meer weten over hulp bij afvallen, sporten en een gezonde levensstijl? Bel of mail ons, wij helpen je graag.

Behandelingen
- Gewichtsafname
- EMS Workout en VoedingE-mailen
Bellen
Map
Instagram