Ouder en kind Kickboksen vanaf 4 jaar

Ben je op zoek naar een leuke sport om samen met je zoon of dochter te beoefenen? Kom dan ouder en kind kickboksen.

Hoe leuk is het om samen met je kind te bewegen, elkaar uit te dagen en met elkaar te trainen. In onze lessen leren wij de ouder en kind op een speelse manier de kunst van het kickboksen. De nadruk ligt op spelen, energie kwijtraken, samenwerken en bovenal plezier maken. Op een speelse manier leren de kinderen samen met hun ouder onder andere trappen, stoten, verdedigen, motoriek ontwikkelen en andere facetten van het kickboksen. De programma’s in de ouder en kind kickboks trainingen worden aangepast op het niveau van het kind en de vader of moeder die mee gaat.

Mocht de ouder of verzorger niet bij de training aanwezig kunnen zijn dan mag het kind ook met iemand  (volwassen persoon vanaf 18 jaar zoals bijvoorbeeld een oom, broer etc) anders naar de training komen. Andersom is niet mogelijk alleen het kind dat bij ons is ingeschreven mag bij ons komen trainen. De lessen zijn voor kinderen vanaf 4 jaar. 

Voor een kennismakings training dien je een e-mail te sturen naar info@mmstraatsport.nl.

Tijdstip training
Zondag
11:00 - 12:00 uur 

Tarief kwartaal lidmaatschap
- 1x per week € 26,- per maand (voor 1 ouder en 1 kind)
- Inschrijfgeld € 12,50  (per inschrijving en geldt niet voor ZoetermeerPas)
Word je lid voor de maand september (2023) dan betaal je geen inschrijfgeld!

Locatie
De trainingen vinden binnen plaats bij Gymworld aan de Amerikaweg 135 te Zoetermeer.

Inschrijven/opzegging
Inschrijven voor een lidmaatschap kan op ieder gewenst moment via het inschrijfformulier. Mocht je lidmaatschap tijdens een maand in gaan dan zal de contributie daarop aangepast worden. Een lidmaatschap is geldig voor de duur van een kwartaal en wordt automatisch verlengd met een kwartaal. Opzeggingen dienen een maand voor het einde van ieder kwartaal door middel van een bericht naar info@mmstraatsport.nl bij ons binnen te zijn. Opzeggingen binnen kwartaal 1 dienen uiterlijk op 28/29 februari, binnen kwartaal 2 dienen uiterlijk op 31 mei, binnen kwartaal 3 dienen uiterlijk 31 augustus en binnen kwartaal 4 dienen uiterlijk 30 november binnen te zijn.

ZoetermeerPas en Stichting Leergeld
Voor meer informatie over de ZoetermeerPas en Stichting Leergeld, klik op onderstaande logo's.


E-mailen
Bellen
Map
Instagram