Mini Kickboksen vanaf 5 jaar

Onze mini kickboks trainingen zijn speciaal voor de kinderen vanaf 5 jaar. Kinderen worden door het beoefenen van kickboksen weerbaarder. Ze leren hoe ze op de juiste manier met elkaar dienen om te gaan, worden gedisciplineerder, helpt bij zelfvertrouwen te ontwikkelen en het draagt bij aan hun persoonlijke groei. Mini kickboksen verbeterd onder andere het motoriek en het coördinatievermogen. Ook wordt de kinderen al vroeg geleerd hoe je respectvol met elkaar kan omgaan.

De nadruk bij het "mini kickboksen" ligt natuurlijk op plezier maken, met andere kinderen samen te werken en het krijgen van persoonlijke aandacht. Tijdens onze mini kickboks trainingen schenken wij aandacht aan techniek, coördinatie en conditie. Natuurlijk leer je tijdens de trainingen verschillende stoot-, trap- en knietechnieken. Ook worden er oefeningen in spelvorm gedaan.

Met ons team willen wij elk kind die bij ons traint meer zelfvertrouwen geven en geloof in eigen kunnen. Hiernaast staan veiligheid, discipline, respect en sportplezier bij ons hoog in het vaandel. En kinderen moeten bij ons hun energie positief kwijt kunnen. Bij ons is niet één kind kampioen maar alle kinderen die bij ons trainen zijn kampioenen!

Voor een kennismakings training dien je een e-mail te sturen naar info@mmstraatsport.nl.

Tijdstip training
Maandag
17:00 - 18:00 uur

Woensdag (Vol)
16:30 - 17:30 uur

Zondag (Vol)
12:15 - 13:15 uur

LET OP! Wij hanteren vaste trainingsdagen. Dit houdt in dat je van te voren je trainingsdag(en) via het inschrijfformulier aan ons dient door te geven.

Tarieven kwartaal lidmaatschap
- 1 keer per week € 24,- per maand
- 2 keer per week € 26,- per maand
- Inschrijfgeld € 12,50 (per inschrijving en geldt niet voor ZoetermeerPas)
Word je lid voor de maand september (2023) dan betaal je geen inschrijfgeld!

Locatie
De trainingen vinden binnen bij Gymworld aan de Amerikaweg 135.

Inschrijven/opzegging
Inschrijven voor een lidmaatschap kan op ieder gewenst moment via het inschrijfformulier. Mocht je lidmaatschap tijdens een maand in gaan dan zal de contributie daarop aangepast worden. Een lidmaatschap is geldig voor de duur van een kwartaal en wordt automatisch verlengd met een kwartaal. Opzeggingen dienen een maand voor het einde van ieder kwartaal door middel van een bericht naar info@mmstraatsport.nl bij ons binnen te zijn. Opzeggingen binnen kwartaal 1 dienen uiterlijk op 28/29 februari, binnen kwartaal 2 dienen uiterlijk op 31 mei, binnen kwartaal 3 dienen uiterlijk 31 augustus en binnen kwartaal 4 dienen uiterlijk 30 november binnen te zijn. 

ZoetermeerPas en Stichting Leergeld
Voor meer informatie over de ZoetermeerPas en Stichting Leergeld, klik op onderstaande logo's.E-mailen
Bellen
Map
Instagram