Jeugd Thai/Kickboksen 

Bij de Thai/Kickboksen trainingen gaan wij gezamelijk aan de slag met de basistechnieken, verdedigingstechnieken, combinaties, tactieken en conditiedrills. Waarbij de kracht van het samenwerken, het leren en het herhalen van oefeningen centraal zullen staan. Na elke training zul je vorderingen maken op zowel technisch als conditioneel vlak. En leer je tijdens deze trainingen dus verschillende stoot-, trap-, knie-, clinch- en elleboogtechnieken. Ook worden er spier verstevigende oefeningen gedaan.

Wij streven ernaar dat jij plezier hebt tijdens het trainen. Wanneer jij plezier hebt tijdens het sporten volgt het resultaat vanzelf. Samen trainen is bewezen effectiever omdat je elkaar kunt oppeppen. Wat je doelen ook zijn, samen zullen wij deze 
behalen! Ook goed voor beginners en gevorderden die hun kracht en uithoudingsvermogen willen verbeteren. 

Met ons team willen wij elk kind die bij ons traint meer zelfvertrouwen geven en geloof in eigen kunnen. Hiernaast staan veiligheid, discipline, respect en sportplezier bij ons hoog in het vaandel. En kinderen moeten bij ons hun energie positief kwijt kunnen. Bij ons is niet één kind kampioen maar alle kinderen die bij ons trainen zijn kampioenen!

Voor een kennismakings training dien je een e-mail te sturen naar info@mmstraatsport.nl.

Tijdstip training
Maandag (vanaf 9 jaar)
17:00 - 18:00 uur

Woensdag (vanaf 9 jaar)
16:30 - 17:30 uur 

Vrijdag (vanaf 12 jaar)
15:45 - 16:45 uur

Zondag (vanaf 9 jaar)
12:15 - 13:15 uur

Tarief kwartaal lidmaatschap
- 1 keer per week, € 23,- per maand
- 2 keer per week € 26,- per maand
- 3 keer per week € 29,- per maand
- 4 keer per week € 31,- per maand
- Inschrijfgeld € 12,50  (per inschrijving en geldt niet voor ZoetermeerPas)
Word je lid voor de maand september (2023) dan betaal je geen inschrijfgeld!

Locatie
De trainingen vinden binnen plaats bij Gymworld aan de Amerikaweg 135 te Zoetermeer.

Inschrijven/opzegging
Inschrijven voor een lidmaatschap kan op ieder gewenst moment via het inschrijfformulier. Mocht je lidmaatschap tijdens een maand in gaan dan zal de contributie daarop aangepast worden. Een lidmaatschap is geldig voor de duur van een kwartaal en wordt automatisch verlengd met een kwartaal. Opzeggingen dienen een maand voor het einde van ieder kwartaal door middel van een bericht naar info@mmstraatsport.nl bij ons binnen te zijn. Opzeggingen binnen kwartaal 1 dienen uiterlijk op 28/29 februari, binnen kwartaal 2 dienen uiterlijk op 31 mei, binnen kwartaal 3 dienen uiterlijk 31 augustus en binnen kwartaal 4 dienen uiterlijk 30 november binnen te zijn.

ZoetermeerPas en Stichting Leergeld
Voor meer informatie over de ZoetermeerPas en Stichting Leergeld, klik op onderstaande logo's.


E-mailen
Bellen
Map
Instagram