Over M/M StraatSport

Welkom bij M/M StraatSport! Wij richten ons op sport, voeding en mental coaching. Bij ons kan je diverse soorten groepstrainingen en/of small group trainingen komen volgen. Ook gaan wij mensen begeleiden met gewichtsproblemen en/of voedingsvraagstukken die naar een gezond eet- en leefpatroon willen leven. En gaan wij sporters begeleiden op mentaal vlak. Hiernaast verzorgen wij ook sport clinics voor BSO's en scholen. Wij zijn een sportorganisatie die zowel binnen als buiten trainingen geeft.

Small Group
Bij M/M StraatSport bieden wij uitdagende small group EMS-trainingen aan. Hier kunnen zowel vitale als minder vitale mensen aan deelnemen. Al onze EMS-trainingen hebben ieder hun eigen persoonlijke programma's. Bij M/M StraatSport bieden wij op onze binnen locatie verschillende EMS-trainingen aan.

Soorten trainingen
- EMS Kickboks workout (maximaal 4 personen)
- EMS Bootcamp workout (maximaal 6 personen)
- EMS Stepz Aerobic workout (maximaal 6 personen)

Groepstraining
Groepstraining is geschikt voor iedereen en voor elke locatie binnen of buiten. Of je nu op zoek bent naar trainingen zoals Kickboksen, Thai/Kickboksen, Glove WorkOut of een Ouder/kind Kickboks training bij ons kan je aan de slag! Aan onze groepstrainingen kunnen zowel vitale als minder vitale mensen deelnemen. Bij M/M StraatSport kun je rekenen op diverse trainingen en uitstekende begeleiding waarmee je eindeloos verschillende trainingsdoelen kunt realiseren.

Soorten trainingen
- Kickboksen ouder/kind
- Kickboksen (jeugd tot 18 jaar)
- Thai/Kickboksen (vanaf 12 jaar en ouder) 
- Glove WorkOut Dames (18+)

Straatvoetbal
In het voorjaar van 2023 willen wij de beste straatvoetballers uit Zoetermeer en omgeving naar ons toe laten komen.  Zo kunnen ze bij ons hun (straat)voetbal skills showen. Wij gaan gave onderlinge wedstrijden organiseren op ons eigen veld 2 aan het Zanzibarplein in de wijk Oosterheem.  

Voedingsdeskundige
Wij begeleiden mensen met gewichtsproblemen en/of voedingsvraagstukken die naar een gezond eet- en leefpatroon willen leven. Naast het adviseren over voeding, begeleiden en motiveren wij de mensen bij gedragsverandering op gebied van voeding, bewegen en leefstijl.

Mental coaching
Ook gaan wij sporters begeleiden op mentaal vlak. Hierbij maakt het niet uit of je op een hoog niveau of op een lager niveau sport. Wij helpen je gemotiveerd te blijven en focus te houden, zodat je uiteindelijk jouw sportieve doel kunt behalen.

Maatschappelijke Functie
De afgelopen decennia zijn mensen steeds minder gaan bewegen. Wij leiden steeds meer een zittend bestaan, we doen meer zittend werk, kijken meer televisie of zitten achter de laptop, computer of telefoon. Er wordt steeds minder tijd vrijgemaakt om te bewegen. 
Er is reden tot bezorgdheid over de dalende fitheid niveau bij basisschoolkinderen. Tegelijkertijd neemt het aantal kinderen met overgewicht beduidend toe. Hiernaast neemt ook het overgewicht bij volwassen mensen toe. Veel mensen in onze maatschappij worstelen met een schoonheidsideaal, het is daarom voorstelbaar dat menig mens met overgewicht rondwandelt met een negatief zelfbeeld. 
Wij willen daarom kinderen en volwassenen stimuleren om bij ons te komen sporten. En wij willen hen helpen begeleiden op het gebied van bewegen, levensstijl en voeding. Wij zijn er voor alle mensen die willen bewegen en hun (sportieve) doelen willen behalen. Wij willen via onze trainingen sporters met plezier en respect naar elkaar toe, aan elkaar verbinden. En hen enthousiast laten worden voor onze trainingen.

In deze tijden waar racisme en discriminatie helaas nog steeds aan de orde van de dag is, willen ook wij als organisatie hier ons tegen uitspreken en ons steentje bijdragen om de samenleving (via onze sporten) dichterbij elkaar te brengen en een signaal van liefde af te geven.

E-mailen
Bellen
Instagram