Over M/M StraatSport

Welkom bij M/M StraatSport! Wij richten ons op sport, voeding en mental coaching. 

Bij ons kunnen dames diverse soorten unieke EMS trainingen komen volgen. Ook bieden wij ook gave groepstrainingen voor kinderen en volwassenen aan en begeleiden wij onze sporters op mentaal vlak. Wij verzorgen ook sportlessen voor basisscholen. Veiligheid, discipline, respect en sportplezier staan bij ons hoog in het vaandel.

Met ons team willen wij elk kind die bij ons traint meer zelfvertrouwen geven en geloof in eigen kunnen. En kinderen moeten bij ons hun energie positief kwijt kunnen. Bij ons is niet één kind kampioen maar alle kinderen die bij ons trainen zijn kampioenen!

Wil jij gave sportartikelen huren of kopen? Ga dan snel naar onze pagina's M/M Verhuur en/of  M/M StraatSport Shop.

EMS trainingen (voor dames)
EMS (Electrical Muscle Stimulation) training is een zeer effectieve vorm van trainen die spiergroei bevordert door gerichte spiersimulatie. Bij EMS training stimuleren elektrische impulsen spieropbouw, vetverbranding en verkort je herstel tijd. 

EMS training kan tot 60% meer spiervezels tegelijkertijd activeren in vergelijking met "normale" trainingen. Doordat spiervezels meer geactiveerd worden gaat de vetverbranding op volle snelheid door, zelfs na een EMS training. Wat leidt tot een hogere stofwisseling en het verbranden van meer overtollig vet. Een EMS-training kan in 20 minuten worden gedaan. 

Doe jij mee met één van onze EMS Workouts dan kan krijg jij van ons een EMS bodysuit te leen. Tijdens de training kan je via de bijbehorende app en Booster (een apparaat die aan je bodysuit vastzit) je eigen persoonlijke instellingen (intensiteit) regelen. Onze EMS workouts zijn vernieuwend, intensief en effectief! Het is effectiever dan een "normale" training. In minder tijd en via onze EMS workouts ga jij je doelen bereiken.

Bij M/M StraatSport bieden wij unieke EMS-trainingen aan. Hier kunnen zowel vitale als minder vitale mensen aan deelnemen.  Wij bieden op onze binnen locatie verschillende EMS-trainingen aan.

Soorten EMS trainingen
- EMS Kickboks-Bootcamp workout (maximaal 4 dames)
- EMS Step workout (maximaal 4 dames)

Groepstraining (voor kinderen en dames 18+)
Groepstraining is geschikt voor iedereen. Of je nu op zoek bent naar trainingen zoals Kickboksen, Thai/Kickboksen, Glove WorkOut of een Ouder/kind Kickboks training bij ons kan je aan de slag! Bij M/M StraatSport kun je tijdens onze trainingen rekenen op uitstekende begeleiding waarmee je eindeloos verschillende trainingsdoelen kunt realiseren.

Soorten groepstrainingen
- Mini Kickboksen
- Kickboksen ouder/kind
- Jeugd Thai/Kickboksen 
Glove WorkOut Dames (18+)

Mental coaching
Wij begeleiden tijdens onze trainingen sporters op mentaal vlak. Hierbij maakt het niet uit op welk niveau je sport. Wij helpen je gemotiveerd te blijven en focus te houden, zodat je uiteindelijk jouw sportieve doel kunt behalen.

Maatschappelijke Functie
De afgelopen decennia zijn mensen steeds minder gaan bewegen. Wij leiden steeds meer een zittend bestaan en er wordt steeds minder tijd vrijgemaakt om te bewegen. Het overgewicht neemt bij volwassen mensen toe.
Tegelijkertijd neemt het aantal kinderen met overgewicht ook beduidend toe. 
Wij willen daarom kinderen en volwassenen stimuleren om bij ons te komen sporten. Wij zijn er voor alle mensen die willen bewegen en hun (sportieve) doelen willen behalen. 

In deze tijden waar racisme en discriminatie helaas nog steeds aan de orde van de dag is, willen ook wij als organisatie hier ons tegen uitspreken en ons steentje bijdragen om de samenleving (via onze sporten) dichterbij elkaar te brengen en een signaal van liefde af te geven. Wij willen via onze trainingen sporters met plezier en respect naar elkaar toe, aan elkaar verbinden.E-mailen
Bellen
Map
Instagram