Thai/Kickboksen voor jeugd vanaf 12 jaar

Vanaf maart 2023 gaan wij elke vrijdag van start met onze nieuwe thai/kickboks trainingen voor de jeugd (vanaf 12 jaar en ouder). In deze les gaan we gezamelijk aan de slag met de basistechnieken, verdedigingstechnieken, combinaties, tactieken en conditiedrills. Waarbij de kracht van het samenwerken, het leren en het herhalen van oefeningen centraal zullen staan. Na elke training zul je vorderingen maken op zowel technisch als conditioneel vlak. En leer je tijdens deze trainingen dus verschillende stoot-, trap-, knie-, clinch- en elleboogtechnieken. Ook worden er spier verstevigende oefeningen gedaan.

Onze thai/kickboks trainingen zijn speciaal voor jongens en meisjes vanaf 12 jaar en ouder. M/M StraatSport biedt thai/kickboksen aan voor iedereen die mentaal en lichamelijk sterker willen worden of zelfverzekerder willen worden.

Plezier
Wij streven ernaar dat jij plezier hebt tijdens het trainen. Wanneer jij plezier hebt tijdens het sporten volgt het resultaat vanzelf. Samen trainen is bewezen effectiever omdat je elkaar kunt oppeppen. Wat je doelen ook zijn samen zullen wij deze 
behalen! Ook goed voor beginners en gevorderden die hun kracht en uithoudingsvermogen willen verbeteren. 

Voor een kennismakings training dien je een e-mail te sturen naar info@mmstraatsport.nl.

Tijdstip training
Vrijdag
16:00 - 17:00 uur

Tarief kwartaal lidmaatschap
- 1x per week, € 23,- per maand (vanaf 12 jaar - 17 jaar)
Meerdere trainingen per week zijn mogelijk voor de jeugd tot en met 17 jaar door deze trainingen te gaan combineren met onze reguliere kickboks trainingen op de andere dagen. Zie hieronder voor deze tarieven:
- 2 keer per week € 26,- per maand
- 3 keer per week € 29,- per maand
- 4 keer per week € 31,- per maand

- 1x per week, € 26,- per maand (vanaf 18 jaar)
- Inschrijfgeld maand februari/maart niet van toepassing (actie nieuwe training)

Locatie
De trainingen vinden binnen plaats bij Gymworld aan de Amerikaweg 135 te Zoetermeer.

Inschrijven/opzegging
Inschrijven voor een lidmaatschap kan op ieder gewenst moment via het inschrijfformulier. Mocht je lidmaatschap tijdens een maand in gaan dan zal de contributie daarop aangepast worden. Een lidmaatschap is geldig voor de duur van een kwartaal of halfjaar en wordt automatisch verlengd met een kwartaal. Opzeggingen dienen een maand voor het einde van ieder kwartaal door middel van een bericht naar info@mmstraatsport.nl bij ons binnen te zijn. Opzeggingen binnen kwartaal 1 dienen uiterlijk op 28/29 februari, binnen kwartaal 2 dienen uiterlijk op 31 mei, binnen kwartaal 3 dienen uiterlijk 31 augustus en binnen kwartaal 4 dienen uiterlijk 30 november binnen te zijn.

ZoetermeerPas en Stichting Leergeld
Voor meer informatie over de ZoetermeerPas en Stichting Leergeld, klik op onderstaande logo's.

E-mailen
Bellen
Instagram