Mini Kickboksen vanaf 5 jaar

Onze mini kickboks trainingen zijn speciaal voor de kinderen vanaf 5 jaar. Kinderen worden door het beoefenen van kickboksen weerbaarder. Ze leren hoe ze op de juiste manier met elkaar dienen om te gaan, worden gedisciplineerder, zelfvertrouwen te ontwikkelen en helpt bij aan hun persoonlijke groei. Mini kickboksen verbeterd onder andere motoriek en het coördinatievermogen. Hier worden de kinderen al vroeg geleerd hoe je respectvol met elkaar kan omgaan.

De nadruk bij de mini kickboks trainingen ligt natuurlijk op plezier maken, samen met andere kinderen samen te werken en persoonlijke aandacht. Tijdens de mini kickboks trainingen schenken wij veel aandacht aan techniek, coördinatie en conditie. Tijdens de trainingen leer je verschillende stoot-, trap- en knietechnieken en krijg je een volledige workout. Ook worden er spier verstevigende oefeningen gedaan.

Voordelen van mini kickboksen
- Voor een goede conditie
- Bevordert de coördinatie
- Geeft een boost voor het zelfvertrouwen
- Zorgt voor weerbaarheid
- Is een goede manier om energie kwijt te raken
- Leer nieuwe vriendjes kennen
- Kleine groepjes waardoor veel persoonlijke aandacht

Benodigdheden
- Bokshandschoenen
- Scheenbeschermers
- Bitje
- Sportkleding

Voor een kennismakings training dien je een e-mail te sturen naar info@mmstraatsport.nl.

Tijdstip trainingen
Woensdag
16:30 - 17:30 uur

Zondag
12:15 - 13:15 uur

LET OP! Wij hanteren vaste trainingsdagen. Dit houdt in dat je van te voren je trainingsdag(en) via het inschrijfformulier aan ons dient door te geven.

Tarieven kwartaal lidmaatschap
- 1 keer per week € 24,- per maand
- 2 keer per week € 26,- per maand
- Inschrijfgeld € 12,50 (per inschrijving en geldt niet voor ZoetermeerPas)

Locatie
De trainingen vinden binnen bij Gymworld aan de Amerikaweg 135.

Inschrijven/opzegging
Inschrijven voor een lidmaatschap kan op ieder gewenst moment via het inschrijfformulier. Mocht je lidmaatschap tijdens een maand in gaan dan zal de contributie daarop aangepast worden. Een lidmaatschap is geldig voor de duur van een kwartaal of halfjaar en wordt automatisch verlengd met een kwartaal. Opzeggingen dienen een maand voor het einde van ieder kwartaal door middel van een bericht naar info@mmstraatsport.nl bij ons binnen te zijn. Opzeggingen binnen kwartaal 1 dienen uiterlijk op 28/29 februari, binnen kwartaal 2 dienen uiterlijk op 31 mei, binnen kwartaal 3 dienen uiterlijk 31 augustus en binnen kwartaal 4 dienen uiterlijk 30 november binnen te zijn. 

ZoetermeerPas en Stichting Leergeld
Voor meer informatie over de ZoetermeerPas en Stichting Leergeld, klik op onderstaande logo's.


E-mailen
Bellen
Instagram