Junioren Kickboksen vanaf 12 jaar

Wil jij ook fit en sterk zijn? Kom dan kickboksen bij M/M StraatSport. Onze kickboks trainingen zijn speciaal voor jongens en meisjes vanaf 12 jaar. M/M StraatSport biedt kickboksen aan voor jongens en meisjes die mentaal en lichamelijk sterker willen worden, willen afvallen, zichzelf willen leren verdedigen, aan hun conditie willen werken en/of zelfverzekerder willen worden.

Tijdens de jeugd kickboks trainingen schenken wij veel aandacht aan techniek, coördinatie en conditie. Wij leren je verschillende stoot-, trap- en knietechnieken en je krijgt een volledige workout. Ook worden er spier verstevigende oefeningen gedaan.

Benodigdheden
- Bokshandschoenen
- Scheenbeschermers
- Bitje
- Boksbandage/bandage handschoen 
- Kruisbescherming (jongens)
- Sportkleding

Voor een kennismakings training dien je een e-mail te sturen naar info@mmstraatsport.nl.

Tijdstip trainingen
Maandag
17:00 - 18:00 uur

Woensdag (Groep zit VOL)
16:30 - 17:30 uur

Vrijdag
16:00 - 17:00 uur (Thai/Kickboks trainingen vanaf 12 jaar en ouder)

Zaterdag
11:00 - 12:00 uur

Zondag
12:15 - 13:15 uur

LET OP! Wij hanteren vaste trainingsdagen. Dit houdt in dat je van te voren je trainingsdag(en) via het inschrijfformulier aan ons dient door te geven.

Tarief kwartaal lidmaatschap
- 1 keer per week € 23,- per maand
- 2 keer per week € 26,- per maand
- 3 keer per week € 29,- per maand
- 4 keer per week € 31,- per maand
- Inschrijfgeld € 12,50  (per inschrijving en geldt niet voor ZoetermeerPas)
Bij 2 tot 4 keer in de week trainen kan je ook kiezen voor de combinatie Thai/Kickboksen en Kickboksen. Deze optie dien je op het inschrijfformulier aan te geven.

Locatie
De trainingen vinden binnen plaats bij Gymworld aan de Amerikaweg 135 te Zoetermeer.

Inschrijven/opzegging
Inschrijven voor een lidmaatschap kan op ieder gewenst moment via het inschrijfformulier. Mocht je lidmaatschap tijdens een maand in gaan dan zal de contributie daarop aangepast worden. Een lidmaatschap is geldig voor de duur van een kwartaal of halfjaar en wordt automatisch verlengd met een kwartaal. Opzeggingen dienen een maand voor het einde van ieder kwartaal door middel van een bericht naar info@mmstraatsport.nl bij ons binnen te zijn. Opzeggingen binnen kwartaal 1 dienen uiterlijk op 28/29 februari, binnen kwartaal 2 dienen uiterlijk op 31 mei, binnen kwartaal 3 dienen uiterlijk 31 augustus en binnen kwartaal 4 dienen uiterlijk 30 november binnen te zijn.

ZoetermeerPas en Stichting Leergeld
Voor meer informatie over de ZoetermeerPas en Stichting Leergeld, klik op onderstaande logo's.

E-mailen
Bellen
Instagram