Jeugd Kickboksen vanaf 8 jaar

Onze jeugd kickboks trainingen zijn speciaal voor de jongeren vanaf 8 jaar. Kinderen worden door het beoefenen van kickboksen weerbaarder. Ze leren hoe ze op de juiste manier met elkaar dienen om te gaan, worden gedisciplineerder, zelfvertrouwen te ontwikkelen en helpt bij aan hun persoonlijke groei. Jeugd kickboksen verbeterd onder andere motoriek en het coördinatievermogen. 

De nadruk bij de jeugd kickboks trainingen ligt op plezier maken. Hiernaast willen wij kinderen onderling samen laten werken en geven wij onze kickboksers persoonlijke aandacht. Tijdens de jeugd kickboks trainingen schenken wij veel aandacht aan techniek, coördinatie en conditie. Tijdens de trainingen leer je verschillende stoot-, trap- en knietechnieken en krijg je een volledige workout. Ook worden er spier verstevigende oefeningen gedaan. 

Benodigdheden
- Bokshandschoenen
- Scheenbeschermers
- Bitje
- Sportkleding
- Kruisbescherming (jongens)
- Boksbandage/bandage handschoen

Voor een kennismakings training dien je een e-mail te sturen naar info@mmstraatsport.nl.

Tijdstip trainingen
Maandag
17:00 - 18:00 uur

Woensdag (Groep zit VOL)
16:30 - 17:30 uur 

Vrijdag 
16:00 - 17:00 uur (Thai/Kickboks trainingen van 12 jaar en ouder)

Zaterdag
11:00 - 12:00 uur

Zondag 
12:15 - 13:15 uur 

LET OP! Wij hanteren vaste trainingsdagen. Dit houdt in dat je van te voren je trainingsdag(en) via het inschrijfformulier aan ons dient door te geven.

Tarieven kwartaal lidmaatschap
- 1 keer per week € 23,- per maand
- 2 keer per week € 26,- per maand
- 3 keer per week € 29,- per maand 
- 4 keer per week € 31,- per maand
- Inschrijfgeld € 12,50 (per inschrijving en geldt niet voor ZoetermeerPas)
Bij 2 tot 4 keer in de week trainen kan je ook kiezen voor de combinatie Thai/Kickboksen en Kickboksen. Deze optie dien je op het inschrijfformulier aan te geven.

Voor basisschool De Elzenhoek actie klik hier.

Locatie
De trainingen vinden binnen bij Gymworld aan de Amerikaweg 135 te Zoetermeer plaats.

Inschrijven/opzegging
Inschrijven voor een lidmaatschap kan op ieder gewenst moment via het inschrijfformulier. Mocht je lidmaatschap tijdens een maand in gaan dan zal de contributie daarop aangepast worden. Een lidmaatschap is geldig voor de duur van een kwartaal of halfjaar en wordt automatisch verlengd met een kwartaal. Opzeggingen dienen een maand voor het einde van ieder kwartaal door middel van een bericht naar info@mmstraatsport.nl bij ons binnen te zijn. Opzeggingen binnen kwartaal 1 dienen uiterlijk op 28/29 februari, binnen kwartaal 2 dienen uiterlijk op 31 mei, binnen kwartaal 3 dienen uiterlijk 31 augustus en binnen kwartaal 4 dienen uiterlijk 30 november binnen te zijn. 

ZoetermeerPas en Stichting Leergeld
Voor meer informatie over de ZoetermeerPas en Stichting Leergeld, klik op onderstaande logo's.


E-mailen
Bellen
Instagram