Glove WorkOut Dames 18+

Welke dames zijn opzoek naar een uitdagende en gevarieerde training om spierkracht en uithoudingsvermogen op te bouwen? Probeer dan nu onze nieuwe Glove WorkOut training speciaal gericht op dames!

Bootcamp
Deze training is een fullbody work-out waarbij het kickboksen en gave bootcamp oefeningen centraal staan. Naast gave kickboks oefeningen ga je tijdens de trainingen ook aan de slag met een Battle Rope, Kettlebel, Powerbag, Slam   Ball en nog meer. De Glove WorkOut is een spierversterkende en conditionele training. Spieren geven je lichaam vorm en zorgen voor extra vetverbranding. Het zorgt ervoor dat je lichaam in model komt. Naast het verbranden van vet werken we tijdens de Glove WorkOut training aan je conditie, kracht, coördinatie, souplesse, explosiviteit en snelheid. Met een Glove WorkOut training daag je elke spiervezel in je lichaam uit en met weinig rust tussen elke set. Je beweegt constant en maakt snelle bewegingen. Je voelt alles branden door de hoge intensiteit. Je hebt amper tijd om te rusten waardoor je veel calorieën verbrandt, zelfs als je klaar bent.

Kickboksen
Kickboksen helpt bij het sterker worden en afvallen. Daarnaast verbetert het de weerbaarheid en geeft het je zelfvertrouwen een flinke boost. Tijdens de zeer gevarieerde trainingssessies is er geen fysiek contact, er wordt namelijk gebruik gemaakt van stootpads, trapkussens en bokspalen.

Krachttraining
Naast het kickboksen en de andere bootcamp oefeningen gaan wij tijdens deze workout ook met je aan de slag met een aantal plyo-oefeningen. Plyo-oefeningen zijn meestal explosieve sprongen, snelle stapcombinaties en richtingsveranderingen. Als je regelmatig plyo-oefeningen doet, kun je sneller sprinten, hoger springen, verder gooien, harder trappen, ben je wendbaarder en heb je meer stabiliteit. Een ander voordeel van plyo-oefeningen is dat je je banden en pezen versterkt. Hiermee kun je het risico op blessures op de lange termijn verminderen. Wij kunnen tijdens de training ook gebruik maken van een Plyo box.

Plezier
Wij streven ernaar dat jij plezier hebt tijdens het trainen. Wanneer jij plezier hebt tijdens het sporten volgt het resultaat vanzelf. Samen trainen is bewezen effectiever omdat je elkaar kunt oppeppen. De trainingen zullen gegeven worden aan maximaal 14 deelnemers. Wat je doelen ook zijn samen zullen wij deze behalen! Goed voor beginners en gevorderden die hun kickboks skills, kracht en uithoudingsvermogen willen verbeteren. De training word gegeven in bootcamp stijl. 

Benodigdheden
- Bokshandschoenen
- Sportkleding

Voor een kennismakings training dien je een e-mail te sturen naar info@mmstraatsport.nl.

Tijdstip training 
Zondag
9:50 - 10:50 uur

Tarief kwartaal lidmaatschap
- 1x per week, € 26,- per maand
- Inschrijfgeld € 12,50  (geldt niet voor ZoetermeerPas)

Locatie
De trainingen vinden binnen plaats bij Gymworld aan de Amerikaweg 135 te Zoetermeer.

Inschrijven/opzegging
Inschrijven voor een lidmaatschap kan op ieder gewenst moment via het inschrijfformulier. Mocht je lidmaatschap tijdens een maand in gaan dan zal de contributie daarop aangepast worden. Een lidmaatschap is geldig voor de duur van een kwartaal of halfjaar en wordt automatisch verlengd met een kwartaal. Opzeggingen dienen een maand voor het einde van ieder kwartaal door middel van een bericht naar info@mmstraatsport.nl bij ons binnen te zijn. Opzeggingen binnen kwartaal 1 dienen uiterlijk op 28/29 februari, binnen kwartaal 2 dienen uiterlijk op 31 mei, binnen kwartaal 3 dienen uiterlijk 31 augustus en binnen kwartaal 4 dienen uiterlijk 30 november binnen te zijn.

ZoetermeerPas en Stichting Leergeld
Voor meer informatie over de ZoetermeerPas en Stichting Leergeld, klik op onderstaande logo's.

E-mailen
Bellen
Instagram