Glove WorkOut Dames 18+

Ben jij een dame die opzoek is naar een uitdagende en gevarieerde training met als doel spierkracht en uithoudingsvermogen op te bouwen en wil jij vetverbranding realiseren? Probeer dan nu onze unieke Glove WorkOut training!

Bootcamp
Deze training is een fullbody work-out waarbij het kickboksen en gave bootcamp oefeningen centraal staan. Naast kickboks oefeningen ga je tijdens de trainingen onder andere aan de slag met een Battle Rope, Kettlebel, Blazepods, Powerbag, Slam Ball, Plyo Box en nog meer. 

De Glove WorkOut is een spierversterkende en conditionele training. Naast het verbranden van vet werken we tijdens de Glove WorkOut training aan je conditie, kracht, coördinatie, souplesse, explosiviteit en snelheid. Met een Glove WorkOut training daag je elke spiervezel in je lichaam uit. Je beweegt constant en maakt snelle bewegingen. Je voelt alles branden door de hoge intensiteit. Je hebt amper tijd om te rusten waardoor je veel calorieën verbrandt, zelfs als je klaar bent.

Kickboksen
Kickboksen helpt bij het sterker worden en afvallen. Daarnaast verbetert het de weerbaarheid en geeft het je zelfvertrouwen een flinke boost. Tijdens de zeer gevarieerde trainingssessies is er geen fysiek contact, er wordt namelijk gebruik gemaakt van stootpads, trapkussens en bokspalen.

Plezier
Wij streven ernaar dat jij plezier hebt tijdens het trainen. Wanneer jij plezier hebt tijdens het sporten volgt het resultaat vanzelf. Samen trainen is bewezen effectiever omdat je elkaar kunt oppeppen. De trainingen zullen gegeven worden aan maximaal 16 deelnemers. Wat je doelen ook zijn, samen zullen wij deze behalen! Goed voor beginners en gevorderden die hun kickboks technieken, kracht en uithoudingsvermogen willen verbeteren. 

Wij hebben een vaste groep dames die elke zondag weer 100 procent knallen! Hiernaast is de sfeer super en is er ook tijd om te lachen met elkaar.

Voor een kennismakings training dien je een e-mail te sturen naar info@mmstraatsport.nl.

Tijdstip training 
Zondag
9:50 - 10:50 uur

Tarief kwartaal lidmaatschap
- 1x per week, € 26,- per maand
- Inschrijfgeld € 12,50  (geldt niet voor ZoetermeerPas)
Word je lid voor de maand september (2023) dan betaal je geen inschrijfgeld!

Locatie
De trainingen vinden binnen plaats bij Gymworld aan de Amerikaweg 135 te Zoetermeer.

Inschrijven/opzegging
Inschrijven voor een lidmaatschap kan op ieder gewenst moment via het inschrijfformulier. Mocht je lidmaatschap tijdens een maand in gaan dan zal de contributie daarop aangepast worden. Een lidmaatschap is geldig voor de duur van een kwartaal of halfjaar en wordt automatisch verlengd met een kwartaal. Opzeggingen dienen een maand voor het einde van ieder kwartaal door middel van een bericht naar info@mmstraatsport.nl bij ons binnen te zijn. Opzeggingen binnen kwartaal 1 dienen uiterlijk op 28/29 februari, binnen kwartaal 2 dienen uiterlijk op 31 mei, binnen kwartaal 3 dienen uiterlijk 31 augustus en binnen kwartaal 4 dienen uiterlijk 30 november binnen te zijn.

ZoetermeerPas en Stichting Leergeld
Voor meer informatie over de ZoetermeerPas en Stichting Leergeld, klik op onderstaande logo's.


E-mailen
Bellen
Map
Instagram