EMS Verkoop

Bij ons kunnen dames en heren gave EMS Bodysuits kopen en er unieke EMS trainingen in beleven. Mocht je een EMS Bodysuit via ons willen aanschaffen? Ga naar onze M/M StraatSport Shop om je aankoop te doen.

Hieronder wat meer informatie betreft EMS training, de mogelijkheden en de prijzen.

Electrical Muscle Stimulation (EMS, elektrische spiersimulatiesysteem) training  is een zeer effectieve vorm van trainen die spiergroei bevordert door gerichte spierstimulatie. Bij EMS-training stimuleren elektrische impulsen spieropbouw, vetverbranding en het verkort je hersteltijd. Het beste van alles is dat EMS-training in 20 minuten kan worden gedaan!

Grotere kracht (Strength programma)
EMS-training is vernieuwend, intensief en effectief! Met onze EMS-training kun je heel gericht krachttraining doen en spieropbouw bevorderen, maar ook je rug- en buikspieren versterken. In minder tijd en met de flexibiliteit van waar je traint ga jij je doelen bereiken.
EMS-training kan tot 60% meer spiervezels tegelijkertijd activeren in vergelijking met "normale" trainingen. Doordat spiervezels meer geactiveerd worden gaat de vetverbranding op volle snelheid door, zelfs na een EMS-training. Wat leidt tot een hogere stofwisseling en het verbranden van meer overtollig vet.

Groter uithoudingsvermogen (Endurance programma)
EMS-training verhoogt de prestaties in duursporten in korte tijd waardoor EMS-training de perfecte trainingspartner is voor iedereen die zijn prestaties wil verbeteren, bijvoorbeeld voor intensief hardlopen of fietsen. 

EMS kan tevens een effectiente trainingsmethode voor mensen zijn die drukke schema's hebben en weinig tijd hebben om te trainen.

Snel Herstel (Massage programma)
Nadat jij je EMS-training hebt voltooid, helpt het herstelprogramma je om spierpijn te verminderen. Bovendien worden de hersteltijden tussen de trainingen verkort. Het is net zo effectief als een massage waardoor het massageprogramma de ideale aanvulling gaat zijn op je training.

EMS Bodysuit:

 • 16 hightech siliconenelektroden voor optimale trainingsresultaten 
 • Droge elektroden - vochtig maken is niet nodig - Kabelgeleiding aan de binnenkant voor maximale bewegingsvrijheid
 • Bediening met app en BOOSTER
 • Speciaal ontwikkelde trainingsprogramma's: uithoudingsvermogen, kracht en regeneratie. Individuele aansturen van de spiergroepen mogelijk.
 • Als 2-delig voor éénvoudig aankleden & deeltraining
 • 8-kanaals BOOSTER
 • 1 oplaadkabel
 • Levensduur batterij: ca. 7 trainingseenheden


Tarieven verkoop EMS Bodysuit heren en dames (incl. booster, gel, gratis app)
- 1x EMS Bodysuit (man) incl. Booster € 1.199,-
- 1x EMS Bodysuit (vrouw) incl. Booster € 1.199,-
- 2x EMS Bodysuit (vrouw) incl. 1x Booster € 1.749,-
- 2x EMS Bodysuit (man) incl. 1x Booster € 1.749,-
- 1x EMS Bodysuit (man)  en 1x EMS Bodysuit (vrouw) incl. 1x Booster € 1.749,-

Ga naar onze M/M StraatSport Shop om uw aankoop te doen.Geavanceerd
multifunctioneel textiel

 • ADEMEND
 • COMPRESSIE MATERIAAL
 • ANTI GEUR
 • HANDWAS / WASMACHINE (HANDWAS)E-mailen
Bellen
Map
Instagram