EMS Workouts Dames 18+

Zaterdagochtend 6 mei tussen 10:00 uur - 12:00 uur kan je kennis komen maken met onze *nieuwe* EMS Step Aerobic en EMS Kickboks-Bootcamp Workout. (duur 20 minuten).
Deze zaterdag zal de workout plaatsvinden tussen 10:00 uur-12:00 uur (vanuit onze sportzaal in Gymworld incl. kleedkamer) en bedraagt 20 euro per deelnemer. Wanneer wij jouw aanmelding binnen hebben, krijg je van ons de benodigde informatie toegestuurd. Stuur een mail naar info@mmstraatsport.nl als je hieraan wilt deel gaan nemen.

EMS training is een zeer effectieve vorm van trainen die spiergroei bevordert door gerichte spiersimulatie. Bij EMS training stimuleren elektrische impulsen spieropbouw, vetverbranding en verkort je herstel tijd. Het beste van alles is dat EMS-training in 20 minuten kan worden gedaan. Dit is een unieke ervaring!

Kracht programma (Strength programma)
EMS training is vernieuwend, intensief en effectief! Het is effectiever dan een training met gewichten en verhoogd je kracht zonder je gewrichten te belasten. In minder tijd en via onze gave EMS trainingsprogramma's ga jij je doelen bereiken. Met onze EMS training kun je heel gericht krachttraining doen en spieropbouw bevorderen, maar ook je rug- en buikspieren versterken.

Groter uithoudingsvermogen (Endurance programma)
EMS-training verhoogt de prestaties in duursporten in korte tijd waardoor EMS-training de perfecte trainingspartner is voor iedereen die zijn prestaties wil verbeteren, bijvoorbeeld voor intensief hardlopen, fietsen of een intensieve Stepz Aerobic workout. Ook is dit mogelijk in combinatie met een Kickboks-Bootcamp workout.

EMS training kan tot 60% meer spiervezels tegelijkertijd activeren in vergelijking met "normale" trainingen. Doordat spiervezels meer geactiveerd worden gaat de vetverbranding op volle snelheid door, zelfs na een EMS training. Wat leidt tot een hogere stofwisseling en het verbranden van meer overtollig vet.

Je kan bij ons kiezen voor de volgende trainingsprogramma's

  • EMS Kickboks-Bootcamp workout (20 min. workout)
  • EMS Step Aerobic workout (20 min. workout)


Snel Herstel (Massage programma)
Nadat jij je EMS training hebt voltooid, helpt het herstelprogramma je om spierpijn te verminderen. Bovendien worden de hersteltijden tussen de trainingen verkort. Het is net zo effectief als een massage waardoor het massageprogramma de ideale aanvulling gaat zijn op je training.

Weegschaal
Ook bespreken we regelmatig je vooruitgang. Wij hebben een super moderne weegschaal in de zaal staan waarop wij diverse metingen mee kunnen doen.

Plezier
Wij streven ernaar dat de deelnemers plezier hebben tijdens de trainingen. De trainingen zullen gegeven worden aan maximaal 4 deelnemers. 

 Benodigdheden 
- EMS Bodysuit inclusief BOOSTER (Hoef je niet zelf aan te schaffen DUS GEEN EXTRA KOSTEN, wij hebben deze pakken in jouw maat elke keer weer voor je klaar liggen op de trainingslocatie)
- App die je gratis op je telefoon kan installeren 

Tijdstippen en soorten training
Woensdag 
19:00-19:45 uur, EMS Stepz Aerobic Workout (Vol)
20:00-20:45 uur, EMS Kickboks-Bootcamp Workout (Vol)

Zaterdag (kan je aan deelnemen per training, niet elke zaterdag zijn er EMS Workouts)
10:00-10:45 uur (Via onze website en social media zie je welke workout, welke zaterdag en het tijdstip)
11:00-11:45 uur (Via onze website en social media zie je welke workout, welke zaterdag en het tijdstip)

Tarief Maand lidmaatschap
- 1x per week € 80,- per maand 
- 2x per week € 140,00 per maand (nog niet mogelijk)
- Inschrijfgeld € 12,50

Wordt je lid voor de maand juni vervalt het inschrijfgeld!

Tarief per (losse) Workout
- per workout € 25,-

Locatie
De trainingen vinden binnen plaats vanuit onze zaal in Gymworld aan de Amerikaweg 135 te Zoetermeer.

Inschrijven/opzegging
Inschrijven voor een lidmaatschap kan op ieder gewenst moment via het inschrijfformulier. Mocht je lidmaatschap tijdens een maand in gaan dan zal de contributie daarop aangepast worden. Een lidmaatschap is geldig voor de duur van een maand, startende op de 1e van elke maand en eindigt op de laatste dag van de Maand, en wordt automatisch verlengd met een maand. Opzeggingen dienen voor het einde van de maand door middel van een bericht naar info@mmstraatsport.nl bij ons binnen te zijn. 


E-mailen
Bellen
Instagram