EMS Workout en Voeding

Wil jij op een gezonde manier afvallen en meer bewegen? Maar heb jij weinig tijd en vindt je het fijn om een stok achter de deur te hebben. Dan is EMS Workout in combinatie met voeding/leefstijl wat voor jou.

Onder begeleiding van jouw persoonlijke coach krijg je een gezonder gewicht, een energieker gevoel en je conditie krijgt een boost. 

EMS Workout
EMS Workout  is een zeer effectieve vorm van trainen die spiergroei bevordert door gerichte spierstimulatie. Bij EMS training stimuleren elektrische impulsen spieropbouw, vetverbranding en het verkort je hersteltijd. Het beste van alles is dat EMS-training in 20 minuten kan worden gedaan! Voor meer informatie ga naar EMS-Workout.

EMS training is ideaal voor het verbeteren van kracht, snelheid en uithoudingsvermogen. Door de EMS training worden je spieren sterker en strakker en je middenomtrek zal snel en effectief minder worden. Gecombineerd met adviezen over voeding en leefstijl van onze coach kan je er jonger uit gaan zien.

Voeding
Velen vertrouwen bij het afvallen op minder eten maar gezonde voeding in de juiste hoeveelheid is heel belangrijk. Als je dit niet doet dan verlaag je jouw stofwisseling en bouw je spieren af in plaats van vetmassa. Als je dan weer overgaat op jouw gebruikelijke eetgewoonten, dan kom je onvermijdelijk weer aan en krijg je het jojo-effect.  Wij helpen je graag ontdekken hoe fijn het is om een nieuwe gezonde levensstijl te vinden. Met een voedingsadvies dat is afgestemd op jouw leven en jouw voorkeuren. Wij zullen jouw coach zijn want ook jij kan afvallen door gezond en normaal te eten en een gezond gewicht te behouden. Laten wij samen het leven wat makkelijker en plezieriger maken! Voor meer informatie ga naar Gewichtsafname.

Gezonde leefstijl
Om een optimaal resultaat te behalen is het verstandig om een gezonde leefstijl aan te nemen. Hierin is niet alleen trainen belangrijk, maar ook je voeding, slaap, herstel, ontspanning en stress. Wist je dat je vetverbranding ook werkt tijdens je slaap? Probeer minimaal 7 uur te slapen zodat je lichaam volop kan herstellen, uitrusten en ontgiften om de volgende dag weer te kunnen knallen! Wij zullen je hier ook in gaan begeleiden.

Programma

  • Introductie, programma toelichting, agenda en planning
  • Persoonlijke intake inclusief het maken van een bodyscan analyse en het meten van je middelomtrek meten
  • Bepalen van voedings- en sportprogramma (EMS Kickboksen, EMS Bootcamp of EMS Stepz Aerobics)
  • Wekelijkse persoonlijke begeleiding van een sport en voeding coach en een weeg moment
  • Evaluatie, opnieuw alle metingen en een plan voor een gezonde levensstijl


Wil je alvast meer informatie stuur een mail naar info@mmstraatsport.nl
E-mailen
Bellen
Map
Instagram