EMS Trainingen

EMS training is een zeer effectieve vorm van trainen die spiergroei bevordert door gerichte spiersimulatie. Bij EMS training stimuleren elektrische impulsen spieropbouw, vetverbranding en verkort je herstel tijd. Het beste van alles is dat EMS-training in 20 minuten kan worden gedaan. Dit is een unieke ervaring!

Electrical Muscle Stimulation (EMS, elektrische spiersimulatiesysteem) training  is een zeer effectieve vorm van trainen die spiergroei bevordert door gerichte spierstimulatie. Bij EMS training stimuleren elektrische impulsen spieropbouw, vetverbranding en het verkort je hersteltijd. Het beste van alles is dat EMS training in 20 minuten kan worden gedaan! 

Grotere kracht (Strength programma)
EMS training is vernieuwend, intensief en effectief! Het is effectiever dan een training met gewichten en verhoogd je kracht zonder je gewrichten te belasten. In minder tijd en via onze gave EMS trainingsprogramma's ga jij je doelen bereiken. Met onze EMS training kun je heel gericht krachttraining doen en spieropbouw bevorderen, maar ook je rug- en buikspieren versterken.

EMS training kan tot 60% meer spiervezels tegelijkertijd activeren in vergelijking met "normale" trainingen. Doordat spiervezels meer geactiveerd worden gaat de vetverbranding op volle snelheid door, zelfs na een EMS training. Wat leidt tot een hogere stofwisseling en het verbranden van meer overtollig vet.

Groter uithoudingsvermogen (Endurance programma)
EMS training verhoogt de prestaties in duursporten in korte tijd waardoor EMS training de perfecte trainingspartner is voor iedereen die zijn prestaties wil verbeteren, bijvoorbeeld voor intensief hardlopen. EMS is een effectiente trainingsmethode voor mensen die drukke schema's hebben en weinig tijd hebben om te trainen.

Snel Herstel (Massage programma)
Nadat jij je EMS training hebt voltooid, helpt het herstelprogramma je om spierpijn te verminderen. Bovendien worden de hersteltijden tussen de trainingen verkort. Het is net zo effectief als een massage waardoor het massageprogramma de ideale aanvulling gaat zijn op je training.

Voor de tijdstippen, prijzen, soorten EMS Workouts (voor dames) klik op deze link  EMS Workouts Dames 18+E-mailen
Bellen
Instagram