EMS Training op locatie

Bij M/M StraatSport bieden wij uitdagende en unieke EMS-trainingen voor dames aan. Hier kunnen zowel vitale als minder vitale dames aan deelnemen. Ben je een bedrijf of instelling en wil jij je personeel meer laten bewegen door deel te nemen aan onze unieke EMS workouts?  Of ben je een persoon die privé weinig tijd over heeft om te gaan sporten? Wij komen bij je bedrijf of thuis bij je langs en gaan met jou/jullie aan de slag om je persoonlijke doelen te behalen! 

Hoe ziet dit eruit
Voor deze EMS trainingen nemen wij benodigde sport accessoires mee en krijg je van ons een EMS bodysuit te leen. Via de bijbehorende app en Booster (een apparaat die aan je bodysuit vastzit) kun je tijdens de oefeningen (workout) je eigen persoonlijke instellingen (intensiteit) regelen. Zo beleef jij een unieke training thuis, op je werk of ergens anders in slechts 20 minuten tijd! Bij M/M StraatSport bieden wij op locatie twee verschillende EMS-trainingen aan.

Wat is EMS training  
EMS training is een zeer effectieve vorm van trainen die spiergroei bevordert door gerichte spiersimulatie. Bij EMS training stimuleren elektrische impulsen spieropbouw, vetverbranding en verkort je herstel tijd. Het beste van alles is dat EMS-training in 20 minuten kan worden gedaan. Dit is een unieke ervaring!

EMS training is vernieuwend, intensief en effectief! Met EMS training kun je heel gericht krachttraining doen en spieropbouw bevorderen. Hiernaast verhoogt EMS-training ook de prestaties in duursporten in korte tijd waardoor EMS-training de perfecte trainingspartner is voor iedereen die zijn prestaties wil verbeteren. In minder tijd en via onze gave EMS Workouts ga jij je doelen bereiken.

EMS training kan tot 60% meer spiervezels tegelijkertijd activeren in vergelijking met "normale" trainingen. Doordat spiervezels meer geactiveerd worden gaat de vetverbranding op volle snelheid door, zelfs na een EMS training. Wat leidt tot een hogere stofwisseling en het verbranden van meer overtollig vet.

Snel Herstel
Nadat jij je EMS workout bij ons hebt voltooid, volgt er een cooling down van 5 minuten met het herstelprogramma. Dit programma helpt je om spierpijn te verminderen. Bovendien worden de hersteltijden tussen de trainingen verkort. Het is net zo effectief als een massage waardoor het herstelprogramma de ideale aanvulling gaat zijn op je training.

Voordelen EMS Workouts:
✅ Vermindering van je buikomvang
✅ Vermindering van cellulitis
✅ Verhoogt je vetverbranding
✅ Verhoogt de stofwisseling en calorieverbranding
✅ Workouts van 20 minuten
✅ EMS workout staat gelijk aan 1,5 uur sporten
✅ Onder persoonlijke begeleiding

Je kan bij ons kiezen voor de volgende EMS trainingen

  • EMS Kickboks-Bootcamp workout (20 minuten workout)
  • EMS Step workout (20 minuten workout)


EMS training bedrijf of instelling
Bent u als bedrijf geïnteresseerd in onze EMS trainingen voor dames. Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in. Geeft u hierin nauwkeurig aan wat uw wensen zijn. Mocht er nog iets onduidelijk zijn dan nemen wij contact met u op. U krijgt van ons vervolgens een op maat gemaakte offerte. 

EMS training thuis
Ben jij geïnteresseerd in een EMS workout vanuit huis. Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in. Geef hierin nauwkeurig aan wat je wensen zijn. Naar aanleiding hiervan nemen wij contact met je op voor een persoonlijke intake gesprek. U krijgt van ons vervolgens een op maat gemaakte offerte.   

Let goed op welke formulier je invult. (Er staan er namelijk twee formulieren, één voor bedrijf en één voor particulier)
E-mailen
Bellen
Map
Instagram