Basisschool De Elzenhoek

Elke maandag van 15:15 - 16:15 uur verzorgen wij KickFun trainingen op basisschool "De Elzenhoek" voor de groepen 4, 5, 6, 7 en 8. 

KickFun
Onze KickFun training is een uitdagende en gevarieerde training om spierkracht en uithoudingsvermogen op te bouwen. Deze training is een unieke training die gericht is om kinderen meer te laten bewegen door het uitvoeren van verschillende sport- en spel oefeningen waarbij het kickboksen wekelijks centraal staat. Elke training zal worden afgesloten met een leuke spelvorm. Ook bij deze training is het hebben van plezier in de oefeningen een belangrijke factor!

Je kan je zoon en/of dochter bij ons inschrijven via het inschrijfformulier. Op het inschrijfformulier dient bij promotiecode "ELZENHOEK" te worden ingevuld. Hierdoor kunnen wij zien dat de inschrijving betrekking heeft op een leerling van basisschool de Elzenhoek. De kickboks training vindt alleen bij basisschool de Elzenhoek plaats. Het is niet mogelijk om de training op een andere dag in te halen. Met uitzondering van feestdagen.

Kwartaal lidmaatschap
Inschrijven voor een lidmaatschap kan op ieder gewenst moment. Mocht je lidmaatschap tijdens een maand in gaan dan zal de contributie daarop aangepast worden. Een lidmaatschap is geldig voor de duur van een kwartaal en wordt automatisch verlengd met een kwartaal. Bij ons is het mogelijk om de contributie maandelijks of per kwartaal te voldoen. Vanaf het nieuwe schooljaar van 2022/2023 zal de contributie voor 1 keer per week € 20,- per maand gaan bedragen. De leerlingen krijgen wederom een korting op het maand tarief van € 23,-. 

Mocht de samenwerking tussen M/M StraatSport en basisschool "De Elzenhoek" stoppen dan kunnen de leerlingen op onze andere locatie in "Gymworld" kickboks trainingen blijven volgen.E-mailen
Bellen
Instagram